BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Öğretim Üyesi Alımı

Duyurunun başlangıç tarihi: 10 Mayıs 2017

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN

Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programına 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine ve Başkent Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuru süresi duyurunun yayın tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür. Süresi içinde yapılmayan başvurularla, eksik belgeli dosyalar kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULARDA ARANACAK KOŞULLAR:

YARDIMCI DOÇENT:

Yardımcı Doçentlik kadrolarına başvuracak adayların; başvurdukları birim ve anabilim dalı ile sınava girecekleri yabancı dili belirten dilekçelerine özgeçmiş, 2 (iki) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans ve doktora belgesi, yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı ekleyerek, kadronun açıldığı birime şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Birim

Bölüm

Anabilim Dalı/Program

Kadro Unvanı ve Sayısı

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

Elektronik Otomasyon Bölümü

Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Programı

Yardımcı Doçent (1)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında lisans, darbe kilitlemeli yarı iletken lazerler konusunda yüksek lisans, ve bilişsel radyo ağlarında ortam erişim katmanı, kanal yönetimi tasarımı ve analizi konusunda ise doktora çalışması yapmış olmak. En az 15 yıllık tam-zamanlı akademik tecrübeye sahip olmak.